28 maart 2019
Masterclass | DE LANDGOEDERIJ, BUNNIK

Breinwijs

Breinkunde voor (zorg)professionals

Breinwijs

Breinkunde voor (zorg)professionals
28 maart 2019
DE LANDGOEDERIJ, BUNNIK
Details
Nieuw programma!
Breingeheimen: Breinkunde voor zorgprofessionals

Waarom leren mensen beter als ze plezier hebben? En hoe stuurt u als manager mensen in een meer positieve richting om condities voor nieuwe mogelijkheden te creëren?

Wie het gedrag van mensen in en rond organisaties wil begrijpen én positief beïnvloeden, komt naar de masterclass Breinwijs op 28 maart 2019. Neuro-experts Mark Mieras, Bas Wouters en Erik Scherder nemen u mee in de hersenen van professionals. De inschrijving is nu al geopend!

"Deze training heeft mij inzicht gegeven hoe complex mensen zijn, en hoe je daar op een eenvoudige manier mee om kunt gaan." - ervaring deelnemer 2018
U leert: 
hoe het menselijk brein functioneert
hoe u de geheimen hiervan vertaalt naar management en de werkvloer
op wetenschappelijk gefundeerde en ethisch verantwoorde wijze
Lees meer +
Programma

De focus ligt op de kracht benutten van zachte factoren, het (her)opbouwen van goede relaties met anderen en overtuigen op basis van de wetenschappelijk bewezen Cialdini Methode. Mis deze topsprekers niet:

  • De spelende professional
    Door Mark Mieras
  • Persuasion: overtuigen op basis van de wetenschappelijk bewezen Cialdini Methode 
  • Pre-suasion: verkrijgen van de juiste mindset
    Door Bas Wouters
  • Hoe werkt ons brein en kan deze op positieve wijze geactiveerd worden?
    Door Erik Scherder

Verdiep uw breinkennis en leer belangrijke breingeheimen te vertalen naar de werkvloer en houd donderdag 28 maart alvast vrij in uw agenda!

U leert: 
hoe het menselijk brein functioneert
hoe u de geheimen hiervan vertaalt naar management en de werkvloer
op wetenschappelijk gefundeerde en ethisch verantwoorde wijze
Lees meer +
Sprekers
fotografie Keke Keukelaer

Erik Scherder

X

Erik Scherder

Prof. Dr. Erik J.A. Scherder

Professor Erik Scherder is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij won meerdere keren de VU Onderwijsprijs. Zijn talent werd ook herkend door de Universiteit van Nederland en door De Wereld Draait Door, waar hij een regelmatige en graag geziene gast is. Zijn presentatiestijl en timing zijn opvallend. Ongeacht of hij voor een volle collegezaal staat, in een bomvolle studio met lopende camera’s of bij bijeenkomsten in het land, overal werkt zijn enthousiasme aanstekelijk. Als geen ander maakt Erik Scherder de wetenschap toegankelijk.

Lees meer

Mark Mieras

X

Mark Mieras

De spelende professional

Mark Mieras (1962) is auteur van onder andere de bestsellers 'Ben ik dat?' en ‘Liefde’. Deze veelgelezen boeken geven een onthullend en herkenbaar beeld van ons bewegelijke brein. In zijn werk staan menselijke elementen centraal als trots, ongemak en fouten durven maken. “De zachte factoren stellen op de langere termijn harde randvoorwaarden aan ons functioneren,” aldus Mieras, die ooit cum laude afstudeerde als theoretisch natuurkundige.

Lees meer

Bas Wouters

X

Bas Wouters

De enige Cialdini Method Certified Trainer van Nederland

Bas Wouters is de enige Cialdini Method Certified Trainer van Nederland, waarvoor hij een intensieve training van dr. Robert Cialdini heeft gehad. Bas heeft vervolgens Persuasion.nl opgericht. Met de hulp van een professioneel getrainde staf voert Persuasion.nl mensen en ondernemingen naar een hoger prestatieniveau, door de toepassing van de krachtige overtuigingsprincipes.

Filmpje
Bas Wouters over overtuigen bij RTL7: https://www.youtube.com/watch?v=1Lq9o2JODNg

Lees meer
Lees meer +
Prijs & Informatie
Datum en locatie: 

Donderdag 28 maart 2019, De Landgoederij, Camminghalaan 30, Bunnik 

Prijs en voorwaarden: 

725,- per persoon (btw vrij*) | Vroegboekprijs t/m 1 november 2018
850,- per persoon (btw vrij*) | Standaardprijs voor de  primaire doelgroep*
999,- per persoon (btw vrij*) | Commerciëeltarief 

Schrijf u nu eenvoudig in via en online aanmeldformulier.

**Primaire doelgroep breinwijs | breinkunde voor zorgprofessionals

Bestuurders, managers, leidinggevenden, zorgprofessionals en overige geïnteresseerden in diverse sectoren (gezondheidszorg, zorg en welzijn, publieke sector, gemeentes, politiek, onderwijs en het bedrijfsleven). Twijfelt u of u tot de primaire doelgroep behoort, mail dan gerust naar yefke.patiwael@bsl.nl

*CRKBO geregistreerd
Bohn Stafleu van Loghum is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hier staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Naast een kwaliteitskeurmerk betekent dit voor deelnemers dat wij ons onderwijsaanbod btw vrij mogen aanbieden.

**Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Aanmelden: 

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 - 638 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl

Het inhoudelijke programma staat gelijk aan 5 uur studiebelasting. (Er is geen voorbereiding noodzakelijk)

Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Yefke Patiwael (Portfoliomanager) via 030 - 63 83 849 of yefke.patiwael@bsl.nl.

Annuleringsvoorwaarden: 

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p.. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Lees meer +